Indeling, ligging en ons doel:

Na wat tekenwerk kunnen we 6 (2- persoons) appartementen realiseren en een mooie binnentuin waar je kan relaxen. 
Alle appartementen bevinden zich op de begane grond en zijn goed begaanbaar, ook voor onze mindervaliden gasten. Dat wil zeggen dat we rekening gehouden hebben met eventuele drempels en opstapjes. Ook is de douche voorzien van een krukje, wat de mogelijkheid geeft om zittend te douchen. Tevens zal er aan de voorkant van het terrein een restaurant worden gevestigd, hieraan wordt gewerkt. 

De appartementen zijn voorzien van een keuken met koelkast. Slaapkamer (2x 1- persoons bed, deze kan eventueel uit elkaar gezet worden) met douche/wastafel/wc en een apart zitgedeelte.

In de keuken bevinden zich voldoende benodigdheden om een kleine maaltijd te kunnen bereiden. (o.a. waterkoker en een elektrisch kooktoestel)

De appartementen 3x in de week gepoetst, dat wil zeggen dat de wc en douche worden gereinigd en er wordt geveegd en gedweild.
Het beddengoed wordt 1x per week verschoond. 

De handdoeken worden 3x in de week verschoond.
Mocht dit eerder nodig zijn, horen wij dit graag.


Ligging:
Lisa`s is gelegen in Kololi. Gezien vanuit de strip ga je bij het Tropic Shopping Centre rechts de straat in, na Kololi Police Station ga je gelijk de 1ste straat links. De afstand naar de strip is 900 meter en 1.2 kilometer naar het strand.
Aan de hoofdweg zitten ook verschillende supermarkten waar je je boodschappen kunt doen. (mocht dit een keer zelf niet lukken, vraag naar onze mogelijkheden)

Ons doel:
Ons doel is om het verblijf bij ons voor iedereen zo fijn mogelijk te laten verlopen. Is er iets waar je mee zit of tegenaan loopt, horen wij dit graag. Gambia is The Smiling Coast of Afrika en dit willen we graag bij de gasten van Lisa`s terug zien.

Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.